FAQ

Waar moet u op letten bij de aankoop van een riem?

Als de riem bedoeld is voor het dragen bij een net kostuum, kies dan bij voorkeur een lederen riem. Een leren riem heeft een rijke uitstraling. Daarnaast gaat een leren riem van goede kwaliteit langer mee dan een riem van bijvoorbeeld kunstleder.

Wanneer is de riem van goede kwaliteit leer?

De riem moet soepel in de hand liggen, de achterkant moet ook zichtbaar van leer zijn. De riem moet redelijk makkelijk terugbuigen als u hem zelf buigt. Na een tijdje dragen mag hij geen scheurtjes vertonen. Als u uw riem regelmatig insmeert met schoenpoets, zal hij langer meegaan.De kwaliteit van leer is ook afhankelijk van het dier, het voedsel dat hij gegeven heeft, de omgeving waar hij gewoond heeft en zijn leeftijd. En natuurlijk van de vakmanschap van de looierij.

Welke riem pas het best bij mij?

Een riem in combinatie met een casual, klassieke of korte broek: het kan allemaal. Kies de riem die past bij uw broek en stijl.. Vano Ceint helpt u graag verder met uw keuze.

Welk type riemen biedt Vano Ceint aan?

Riemen in verschillende modellen, maten en kleuren. Modellen welke Vano Ceint aanbiedt die op dit moment veel gevraagd zijn. 

In welke kleuren zijn onze riemen verkrijgbaar?

Riemen bij Vano Ceint zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar, afhankelijk van het model en merk.

Wat zijn de leveringsopties?

U kunt de riem komen ophalen in ons magazijn en winkel te Aarsele. Indien u de riem niet kunt afhalen, kunnen wij de riem ook opsturen. Graag duidelijk per email vermelden naar welk adres de riem moet opgestuurd worden. In dit geval komen er extra verzendingskosten bij.